İlk Buluşma ( 12. Hafta )

Bir güzel cumartesi günün ardından göz bebeklerimden minik minik kalpler çıkararak uyandım pazar sabahına . Dün bir serap görmüş edasıyla bütün gün tek konuştuğumuz şey , çikolatayı yer yemez bizim çileğin çıldırması oldu :)

 Önce kolunu kaldırıp ufaktan bir selam verdi ama uykulu gibiydi ' selam olsun size ama benden bu kadar' dedi. Sonrasında bir parça çikolata ile bize görsel şölen yaşattı sağ olsun :) zıplamalar , tepinmeler , bir şekiller , bir tripler :) İlk başta hereketsizliğinden korkup , coşunca da eyvah bu çocuk çok mu yaramaz olacak' diye , ilk klasik ebeveyn yakınmasında bulunmuş olduk bile ! Ortasında minicik bir kalp atan fasulye tanesi iken sen ara büyüdün de el kol yapar oldun bize :) Zaman su gibi akıp gidiyor ben ise senin nasıl büyüdüğünü anlayamıyorum :) :) - Şimdilik -

 2'li tarama testi haftasındayız. Bu hafta içinde mutlaka yaptırmam gerekecek .Ayrıca demir hapına da başlıyoruz. Folik asiti bitirmek için daha 2 haftamız var. Yasaklar kalktı :) Yürüyüş serbest hale geldi . Hafif olmak şartı ile yogaya başlama izni çıktı. Yasaklara çok ciddi bir duruş ile uyduğum için, günlerdir canımın çektiği kokoreç iyi pişmiş olmak şartı ile ' yenebilir ' listeye büyük bir hız ile giriş yaptı :) Şimdi bu özel kararı taçlandırmak için doğru zamanı bekliyorum :) Canım isteyecek ve ben yiyeceğim :) Öyle pırasa da,salata da teselli bulmak YOK !

 Ruhsal çalkantılar ise hala inceden inceye yoklamaya devam ediyor. En son izlediğim bir filmde korkutucu derecede ağlayıp , susmak bilmediğim için bundan sonra bana hayatın ' dram ' yönü yasak :) Artık hayatın sadece gülen yüzüne bakacakmışım . Öyle istedi hayatımın adamı :)

 Cinsiyet öğrenme konusundaki umutlarımız 21 kasım tarihine kadar askıya alındı. Bu süre zarfında yine konuşurken , oğlumuz olacak herhalde diye başlayıp , benim oğlum şöyle , benim oğlum böyle olacak diye birsürü iddialı cümle kurup , mağazalarda kız çocuk kıyafetlerine yapışmaya devam edeceğiz. Bu anlam karmaşası 3 hafta daha devam edecek demektir :)



6 yorum:

  1. yaaa hayatın en güzel en unutulmazlarından o minicik tekmeler Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz tekmelerininet bir şekilde hissedemesemde ultrasonda tepinen hali gözünüm önüne geldikçe mest oluyorum :) Allah herkese evlatlarını sağlık ve sıhhatle kucaklamayı nasip etsin :)

      Sil
  2. Ayy çok heyecanlı, bence kız ama ister istemez ben bile şartlandım erkek herhalde diye :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlarca erkek tahmininin ardından 4. yada 5. kız çocuk tahmini sizden geldi :) Hamile olmadan önce kız çocuğu hayalleri kurarken, sağ olsun toplum baskısı bize erkek çocuğumuz olacağına inandırdı bile :) Heyecanla beklediğim sadece merakımın dinmesi. Oğlum diye sevip , kız kıyafetlerine bakmak çok tutarlı olmuyor :)

      Sil
    2. Netleşir inşallah tez zamanda ;)

      Sil
  3. Ayy çok heyecanlı, bence kız ama ister istemez ben bile şartlandım erkek herhalde diye :)

    YanıtlaSil