Baby Boy is Coming Soon!

En nihayetinde haftalardır büyük bir stresle beklediğimiz cinsiyet haberini aldık ( 17. hafta -30.11.2015 )

Kontrol günü zaten oldukça gergindim. Bütün gün içimden konuştum bebeğimle , 'bu sefer göster hadi, anneni daha fazla bekletme'  diye :)

Kontrol için işten 1 saat kadar erken çıktım . Karnımın tok olmasına dikkat ettim. Aç olunca çocuğun kımıldayacak hali olmuyor pek :)

Harbiye'den Beşiktaş'a kadar yürüdüm . Elimde kendime kontrol öncesi hak olarak gördüğüm çikolata !!!

Kulağımda ise ,bu yaz memur tipli !  diye hitap ettiğimiz külüstür arabamıza attığımız çadırımızla, ege kıyılarında 10 gün boyunca  dolaşırken ,  1200 km boyunca bıkmadan usanmadan dinlediğimiz 80-90 ların en güzel parçaları !!! ( Tatile gitmeden aylar önce yaptığım üzerinde çok uğraşılmış kıymetli şarkı listem )  Mırıldana mırıldana yürüyorum. Şarkılar bana geçirdiğimiz şahane günleri hatırlatıyor , bundan sonra kamp nüfusumuza +1 ekleneceğini düşünüp, extra bir moral ve keyifle dolup taşıyorum . Yemyeşil ormanların içinde poposunda beziyle ,yalın ayak koşuşturacağı günleri düşünüyorum ! Bu güzel hayallerin, ufaklığa da  keyif vermesini  umarak, mutluluk patlamasıyla gittim hastaneye :)

Yeni doktorumla 2. randevum . Elektriği gerçekten çok güzel. Sonunda doğru doktoru bulduğum için çok mutluyum .

Başladık ufaklığı izlemeye. Tabi yine heryerinin ölçüleri alınıyor her zamanki gibi . Doktor anlatıyor ,' Burada elleri , burada kalbi , burada kafası, burada pipisi , burada .... ' diye devam ederken , sakinliğinden ve bizde bebeği görmenin mutluluğundan mayışmış olacağız ki ilk başta anlamadık :) Sonra eşimle aynı anda  ' Neeeee pipi mi??? ' diye hafif aşırımsı , değişik bir tepki verdik :) Doktorun arkasından yükselen şükür sesleri kocama aitti, erkek çocuk hayalleri gerçek olmuştu :) Cinsiyet ayrımı yapan herkese verdiğim tepkiyi ona da gösterdim ama çok umurunda olmadı galiba :)

Evet pipi dedi . Sonra ' yine pipiyi görüyoruz, evet şimdi tekrar gösterdi , ne yedin Allah aşkına bu çocuk sürekli kendini gösteriyor' dedi . Oğlum annesini daha fazla bekletmek istemedi . Görememe ihtimaline karşı defalarca gösterdi :) O anların birinde delil niteliğinde resmini cekti ve elimize tutuşturdu doktor :)

Aslında 1 hafta kadar önce adıyla beraber rüyamda görmüştüm ama yine de insan çok kafa yorduğundan böyle rüyalar gördüğünü düşünüyor.

Hazırlıklar için start verildi . Çok heyecanlı bir maraton bizi bekliyor.

Ömer'imiz bundan tam 23 hafta sonra aramızda olacak inşallah ! Sağlıkla  ve uzun ömürle doğ , evimizin neşe kaynağı ol . Şenlendir yuvamızı !!!


15 yorum:

  1. yaaa bu yıl kesinikle erkek yılı sanırım :) sağlıkla gelsin minik paşa :) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galiba öyle :) Çok teşekkür ederim :)
      Sevgiler ...

      Sil
  2. Sağlıkla, mutlulukla doğsun inşallah. Amiin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi dileklerin için çok teşekkürler :) En içten şekilde Amiiin diyorum

      Çok sevgiler :)

      Sil
  3. 2015 erkek yılı tüm tanıdıklarımın erkek oldu bizimki hariç :) Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin.

    YanıtlaSil
  4. Sağlıklı sıhhatli olduktan sonrası hiç önemli değil aslında ama 2015 yılı için böyle bir durum varmış cidden . Çok teşekkür ederim :)
    Çok Sevgiler ...

    YanıtlaSil
  5. Merhaba sevgili blogcan seni blog keşif etkinliğinde buldum ve takibe aldım.Yeni yayın ve yorumlarda görüşmek fileğiyle sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sevdicann, Hoşgeldin sefalar getirdin :) bende seni takipteyim.
      Çok sevgiler.

      Sil
  6. Ömer sağlıkla gülücüklerle gelsin inşallah^^ Harika duygular bunlar, gün saymak pek heyecanlı^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kessinlikle mükemmel hisler. Allah isteyen herkese nasip etsin. Mert bebekte sağlıkla ve uzun ömürle gelsin inşallah !! :) Sevgiler

      Sil
  7. Oy maşallah. Ömer ismi çok güzel bir isim, ismiyle sağlıkla büyüsün kuzucuk. Yaklaşık 3 senedir evliyiz eşimle. Çok yakında Allah da nasip ederse, bebek niyetine gireceğiz. Eğer pıtırcık erkek olursa Ömer ismi aklımdaki ilk isimlerden.
    Allah size de eşinize de gönlünüzden ne geçiyorsa nasip etsin. Hamileliğinizin kalanı sorunsuz ve sağlıklı geçsin de, pozitif doğum hikayelerinden daha pozitif bir doğumunuz olsun inşallah.
    Kore fenomeni sayesinde tanıdım sizi, ben de ileride hamilelik günlüğü yapmak istiyorum, baştan sona kadar tüm yazılarını okudum.Sizin bloğu görmüş olmam denk geldi, ne de güzel oldu. Takibe aldım sizi, eğer ilginizi çekerse benim de şirin bir bloğum var beklerim.
    Kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz... Sefalar getirdiniz... İyiki geldiniz :) Kore fenomeni sayesinde pek çok güzel blog tanıdım . Sizin de neşeli ve keyifli bloğunuzu takipteyim :)
      Kendinizi tamamen hazır hissettiğinizde Allah bu güzel duyguları size de yaşamak nasip etsin inşallah ! Onun varlığını bilmek bile bir milat oluyor hayatınızda.
      Ömer ismi aklımızda hiç yoktu aslında ama ben bazı manevi işaretlere çok inanıyorum. Bu yüzden Ömer ismine kadar verdik ve zamanla da çok sevdik :) İnşallah oğluma en kısa zamanda bir adaş dünyaya gelir :)
      Umarım en kısa zamanda sizin de hamilelik günlüğünüzü yakından takip etme fırsatımız olur :)
      Kıymetli yorumunuz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  8. Ayyyy sonunda yahu! Tam da burda kalmıştım ben, beklenen oldu, herkesin empoze ettiği 'oğlan' durumu gerçekleşmiş ki!
    Ömer ismini çok severim hatta sıfatı gibi duran, Ömer Faruk bütünlemesi, sahabe ismi oluşu maneviyat kısmı ise, o vakit inşallah Hz. Ömer'in adaletini, huylarını simgeler, adil biri olur ki:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim de Ömer'imiz için dualarımız aynı şekilde. İnşallah Hz Ömer'in adaleti ve huyları ile ailesine ve vatanına hayırlı bir evlat olur !!! Rüyama girmesi ile de isminin bizim için çok güzel ve özel bir hikayesi olduğunu düşünüyoruz. ( En azından aile büyüklerinin isimlerinin konulmasını bekleyenler yatıştırılmış oldu - ki çok ciddi bir bekleyiş vardı bu konuda :)

      Sil
    2. Oh ne güzel, kırılmadan tatlıya bağlanmış, zaten isim koymak anne baba hakkı, ah büyükler :)

      Sil