HAKKIMIZDA :)


Ben , 7 Eylül saat 11:00 de 4 haftalık hamile olduğunu öğrenen , yeni , yepyeni bir anne adayıyım. 3 yıllık mutlu evliliğimize , mutlu bir çocuk dünyaya getirmeye karar vererek , torun da torun diye inim inim inleyen ailelerimize derin bir 'OOOOOH ' çektirmiş bulunmaktayız. 9 eylül eşimin ailesi için , 11 eylül ise bizimkiler için bayram havasında kutlandı :)

Eşim ve ben turizmci :( olduğumuz için elbetteki 3 yıllık evliliğimizin 3 yılını da normal çiftler gibi  geçiremedik.  Pek çok sefer kendimi , gece vardiyasına koşarken, eşimin iş çıkışında dışarıda sadece bir akşam yemeği vaktinde görüp, ardından  hiç bir zaman haz etmediğim topuklu ayakkabıların tepesinde Arap misafirlerle tarzanca anlaşmaya çalışırken buluyordum .

Bir de askerlik detayımız var ki hayatımın en en en hatırlamak istemediğim bölümünü oluşturan !! Daha 6 aylık evliyken kocamı , havaalanından salya sümük Sivas 'a gönderip , eve geldiğimde yerde onun herzamanki gibi  kapı girişinde yuvarlak şekilde çıkardığı ( daha doğrusu sıyrıldığı ) pijamasını bulup ( ki bu durum pek çok sefer kavga konusu olmuştur ! ) dövüne dövüne ağlamışlığım  da vardır.

Yani 3 yılımız ayrılıklarımız nedeniyle zaten laylom cikcik geçmedi ama neyseki 1 yıl önce 2 mizde ' ' normal çiftlerin ' çalıştığı türden 2 ayrı iş bulup akşamları ' normal insanlar ' gibi eve gelir olduk yetmedi izin günlerimizi de ayarladık ! İnanılır gibi değildi ilk zamanlar çocuklar gibi şendik ! Hele izin günlerimizde ne yapacağımızı şaşırırdık  :) Ama sonra tabi bu duruma fazlası ile alıştık !!!

Aslında 1 yıllık düzenli evliliğimizin ardından , evimizde gece gündüz ciyak ciyak ağlayan bir ses olsun istedik :)

Kısacası biz 2 buçuk kişilik küçücük bir aileyiz. 3 kişi olacağımız günü ise heyecanla bekliyoruzz :)



3 yorum:

  1. Çok sıcak, samimi, içten yuvanızı ne güzel yansıtmışsınız. Bizde 2,5 yıllık evliyiz ve hala 2 kişiyiz, bakalım buçuk ne zaman gelecek ve 3 olacağız ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eve 3 kişi olarak gireceğimiz günün hayallerindeyiz şuanda. Umarım kendinizi hazır hissettiğiniz de siz de bu güzel duyguyu mutlaka tadarsınız :)

      Sil
    2. Çok içten amin diyorum, teşekkür ederim ;)

      Sil