Merhaba Rüyalar , Merhaba 28. Hafta / 3. Trimester

3. Trimesterin ilk gününü acil serviste geçirmiş olsam da çok şükür kötü birşey olmadi. Acil doktoru kontrolünde, 1 kiloyu geçtiğini öğrendik.Koccaman adam oldu artik benim oğlum  :-)

Mutlu sona adim adim yaklasirken bir yanim deliriyor , bir yanım üzülüyor. Seninle tek bedende olmak dunyanin en güzel hissi. Yalanci bahar gunlerinde , seninle başbaşa bol bol yürüyüş yapiyorum. Aramiza katilacagin gün acaba nasil bir gün olacak ??? diye meraktan çatir çatir çatliyorum :-) Seninle insan kendini hiç yalniz hissetmiyor. Velev ki hissettim, paşam  çakiyor bir tekme , poposunu yada kafasini dayiyor bir köşeye, karnimin şeklini değiştirip 'aloooo ben buradayim. Yine bağlama yalnizlik triplerineee ' diyor  . Öyle yaptiginda ona dokunmak çok daha büyük bir keyif benim için :-)  Senin tekmelerin yüzünden uykuya dalamadigim geceler bile güzel. Bunlari aramiza katilacagin günler için bir göz daği olarak algiliyorum ." Şimdiden uyuma, aliş uykusuzluga, ben geldikten sonra yakicam caninizi " diyor gibisin :-)  zaten yatip yuvarlanmak için bolca vaktim var , sen geldikten sonra elbette ki aklimda uyku olmayacak :-)

Gecen hafta izne çiktim artik tamamen başbaşa kaldik ana oğul :-)  artik sana daha çok dokunuyor ve daha çok konuşabiliyorum. Geceleri ve sabah erken saatlerde o kadar hareketli oluyorsun ki ,babani uyandiramadigim zamanlarda sana havale ediyorum . Senin tekmelerini hisseder hissetmez açiyor gozlerini  :-)  Bu şekilde uyandiginda daha bir keyifli çikiyor evden evimizin diregi :-)

Haftaya kismetse kendimi hiiç yormadan , yavaş yavaş, tadini çikara çikara ,alisveriş ve hazirliklara başliyorum :-)  Bugüne kadar yapacagim en heyecanli hazirlik olacak :-)  Başlagıcı, dolap siparişini vererek yapacagiz ve kismetse mart ayinin ilk haftasi gelmiş olacak. Minik odanin penceresi açildi , tüm evin boyasi yapildi . Önce eşyalarla ,sonra senin sicakliginla dolup taşacağı günü bekliyor  .

Gelişiminin 10 gün ilerde oluşundan , kendi kendime ,multi vitamin hapini 2-3 günde bire çektim. Aman bir rahatladim sormayin ! Gözbebeklerimdeki yemek resimleri kayboldu, porsiyonlarim normal ebatlara küçüldü, aklina ne gelse cani isteyip ,huysuzlanan küçük kiz çocuğu triplerinden çiktim artik :-) Sen kilo alirken ben ise 2 haftadir ayni kiloda gram farkliliklariyla seyrediyorum. Yani şu vitamin haplari en büyük düşmanimiz gebişler :-)

3. Trimester başlar başlamaz en büyük etkisi rüyalarim üzerinde olmaya başladi. Daldan dala , çok ilginç , çok kalabalik rüyalar görüyorum. Bütün bilinç altim yüzeye fişkirmiş durumda.Kizdigim, kirildigim herkes ile ayri ayri uğraşip , kavgalar ediyorum :-)  Ruyalarimi yaşiyorum . Dün gece ruyami unutmamak için Mustafa`yi kaldirip, ruyami anlattim. ` Sakin unutma! Sabah sana ne gördüm diye soracagim ` diye tembihledim. `Ne cins bir deli oldun acaba başimiza` dedi o da. Aaaah ah ne bilsin garibim, bunlar hep hormon !!!

Geçen hafta doğum yapmayi planladigim hastanenin doğum okulu başladi. Tam 6 hafta sürecek. Kitaplarim , yoga , yürüyüş ve doğum eğitimi derken iyice inzivaya çekildim. Seninle başbaşa son gunlerimin tadini cikariyorum! Hem çabucak gel, hem de biz hiç ayrilmayalim, tek bedende 2 kalp yaşayalim diyor , başbaşa son günlerimizin tadini cikarmaya geri dönüyorum :)


**Pilates topum ve genetik olarak lömbül lömbül sarkmaya elverişli kollarim için kullandiğim lastiğim herzaman salonun baş köşesindeki misafirim:-) 

İzne ciktigima göre yazmak için tabletimin eline kaldim ve bu şekilde yazmak cidden zor oluyor. Zamanla alişacağimi umuyorum :-) 

12 yorum:

  1. Ne güzel günlerdi o günler. Hatırlattın bana da. Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok keyifli :) bugünlerin kıymetini bilmeye çalışıyorum . Çok teşekkür ederim sevdicann😀

      Sil
  2. Çok güzel anlatmışsınız duygulandım okurken..Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Açelya. Allah herkesin sağlıkla evlatlarını kucaklamasini nasip etsin inşallah :)

      Sil
  3. Aman da aman şu sıcak ilişkiye bak yaa, maşallah maşallah! :))
    Valla Yeliz, anneler o kadar dertli ki uykusuzluktan, yorgunluktan, vakitsizlikten içim şişmiş durumda şu halimle bi geri durdum :)
    O vitamin hapları sayesinde bi de juniorlar aşırı bilgiç, fırlam oluyorlar cabası sanki :)) aman sağlıklı olsun da anne de junior da gerisi önemli değil ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende o sebepten asosyal ve vakitsiz geçireceğim zamanlar için yatırım yapıyor hiç eve girmiyorum Korecim . Yakında sokakta doğum hikayemi yayinlayabilirim o derece 😁 doğum sonrası bu 4 duvarla fazlasıyla aşk taşıyacağım nasıl olsa 😍😍

      Sil
    2. Yap yap yatırımsız olmaz, haber et gelirim ben sana 4 duvarda yalnız kalma :)))

      Sil
    3. Oooooh ne güzel olur valla . Beklerim Korecim 😍😍

      Sil
  4. Ben görmeyeli kocaman olmuş, sağlıcakla kucağınıza alın. Ne güzel bir his, ne güzel anlatmışsınız. Anne olmak istiyorum böyle okudukça ^.^

    Gözde'nin Blog Günlüğü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Gözde'cim. Tek bedende bize ayrılan sürenin sonuna geldik bile :( Her anı ayrı güzeldi . Rabbim sana da kendini hazır hissedersen hissetmez bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah. Ben çok üzgünüm çok çabuk geçti valla . Tek bedende 2 kalp yaşamak her gün Allah ' â şükür sebebim oldu :)

      Sil
  5. merhaba,takipteyim:) banada beklerim..
    sundaybunday.blogspot.com

    Bebeğinizi hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin allah :)

    YanıtlaSil